Souters biedt nu geavanceerde Executive assistant opleidingen aan in Amsterdam. Het formaat van de cursussen is vergelijkbaar met de EA-cursus die in Londen wordt aangeboden, maar het biedt nu uitvoerende assistenten in heel Europa de mogelijkheid om een erkende EA-kwalificatie te verwerven in zakelijk Engels.

Executive assistant opleidingen in Nederland

Al onze trainingen worden in het Engels afgeleverd en er is een focus op zakelijk Engels gebruik om uitvoerende assistenten te helpen meer vertrouwen te krijgen in zakelijke omgevingen in het Engels.

Alle training is CPD geaccrediteerd. Het CPD-Instituut accrediteert training van Professional in de ontwikkeling van hun carrière. Hun normen worden door vele beroepsorganisaties aanvaard.

Internationaal geaccrediteerde EA-cursussen in Amsterdam

U de cursus Details bekijken door op deze link te klikken: Executive assistant opleidingen in Nederland.

Executive assistant opleidingen in Amsterdam

Souters levert een Executive assistant training in Amsterdam. De training zal worden geleverd over 2 dagen en het zal zeer interactieve en praktische sessies. De cursus zal een mix van technische vaardigheden en management soft skills omvatten om ervoor te zorgen dat gedelegeerden de optimale mix van vaardigheden krijgen om hun loopbaan als Executive Assistants of Management assistenten na te streven.

Een groot aantal in Nederland gevestigde EAs hebben in het verleden onze opleiding in Londen bijgewoond. Deze geplande cursus in het centrum van Amsterdam wilkl biedt nu de mogelijkheid voor meer Ea’s om te profiteren van onze trainingen en hun carrières te ontwikkelen vanuit heel Nederland, België en Duitsland.