Onze geaccrediteerde financiële cursussen in Amsterdam worden geleverd in Live klassikale omgevingen door beëdigde accountants en financiële professionals. De cursussen zijn ontworpen om te passen bij diegenen die vitale vaardigheden en kennis willen opdoen om hun eigen carrière in financiën te ontwikkelen.

De in de CPD geaccrediteerde financiële opleidingen die wij kunnen aanbieden zijn onder andere: financiering voor niet-financiële managers, financiële analyses, Financiën diploma’s, boekhouding en accounting, budgettering en geautomatiseerde boekhouding.

Financiering voor niet-financiële opleidingen in Nederland

Al onze cursussen worden geleverd in een zeer praktische en interactieve klassikale indeling. De training zal betrekking hebben op het analyseren van financiële informatie, accountancy training en een verscheidenheid aan andere vaardigheden om aan uw behoeften te voldoen.

Bij het succesvol afronden van de cursus zullen gedelegeerden een CPD geaccrediteerd certificaat ontvangen.

We zijn in staat om op maat gemaakte trainings pakketten aan te bieden die passen bij de bedrijfsbehoeften. Onze deskundige trainers kunnen belangrijke aspecten omvatten zoals: financiële boekhouding, Management Accounting, geautomatiseerde boekhouding, Bank-en ondernemingsrecht, financiële dienstverlening, financiële product creatie en nog veel meer. Vraag simpelweg om meer informatie over de cursussen die we kunnen aanbieden. Vraag ons kantoor voor meer informatie over dit type training.

Houd er rekening mee dat onze cursussen voor boekhouding geschikt zijn voor diegenen die een basiskennis willen van de fundamentele aspecten van accounts en werken in Finance.

 

Financiering voor niet-financiële cursussen

Executive Assistant Courses in Netherlands

All rights reserved to Souters Training 2019
Copyrights © Souters Training.