Cursusaanbod in Nederland

Souters Training is een internationale aanbieder van trainingen. Wij zijn actief in Londen en Amsterdam. Souters is een specialist in Business Vaardigheden Training. Al onze trainingen worden in het Engels aangeboden. Onze trainers zijn als trainer en in hun vakgebied zeer ervaren.

Souters heeft gehele Instituten over de hele wereld getraind en veel van onze cursisten hebben over de hele wereld prestigieuze functies.

Executive Assistant Courses

Onze Executive Assistant Trainingen zijn internationaal erkend en zijn geaccrediteerd door de CPD Standards Institute. Dit is een uitstekend middel voor Executive Assistants, Management Assistants en PA’s om de benodigde vaardigheden en internationale kwalificatie te behalen, die zij nodig hebben bij de start van hun carrière.

Human Resources Courses

Souters is ook specialist in HR training en aanverwante Bedrijfsvaardigheden. Al deze cursussen zijn CPD geaccrediteerd en gecertificeerd bij voltooiing.

Microsoft Office Courses

Souters is een door Microsoft Office gecertificeerde academie en wij bieden een breed scala aan MS Office cursussen die volledig geaccrediteerd zijn. Ons Microsoft Office Training wordt ook aangeboden in het Engels, Nederlands, Frans en Duits.

Business English Courses

Ons cursusprogramma in Nederland biedt deelnemers de mogelijkheid om professionele vaardigheden, die gebruikt kunnen worden binnen een commerciële Engelssprekende omgeving, aan te leren.

Finance Courses

Souters biedt ook op hoog niveau training in Financiën, Financiën Engels en Zakelijk Engels. Deze cursussen worden gegeven door ervaren accountants, bankiers en Engelse leraren, dit om ervoor te zorgen dat de cursisten de vaardigheden verkrijgt die nodig zijn op de werkvloer. De cursus is CPD Standard Institute geaccrediteerd.

Cursussen op maat

We bieden volledig op maat gemaakte één-op-één en zakelijke cursussen aan, aangepast op jouw behoeften, bedrijf en industrie. Neem contact met ons op om je vereisten te bespreken.

News & Blog

Stay up to date, view our latest posts

All rights reserved to Souters Training 2019
Copyrights © Souters Training.