HR-cursussen in virtuele klaslokalen

De cursus Inleiding tot Human Resource Management in Nederland geeft een overzicht van de belangrijkste beginselen van HR. Hij is geschikt voor wie een loopbaan in HR ambieert, voor wie momenteel in HR werkt en voor wie in zijn huidige functie met HR-functionaliteit te maken krijgt. Dit is de meest populaire optie voor HR-opleidingen. Zij wordt vaak gevolgd door mensen die in de HR-sector werken, en die graag een formele opleiding willen volgen en een beroepskwalificatie willen verwerven. Zij wordt ook gevolgd door mensen die nieuw zijn in HR of niet-HR professionals die het proces van HR moeten begrijpen.

Opleidingen tot personeelsassistent

De opleiding tot Human Resource Assistant is bij uitstek geschikt voor iemand die zijn eerste stappen in een HR-carrière wil zetten. Hij combineert een basisinleiding in HR, met een overzicht van standaard administratieve vaardigheden. Beide kunnen de gedelegeerde voorbereiden om in dit soort werk te stappen. De cursus levert een CPD geaccrediteerde kwalificatie op, en alle relevante vaardigheden om verder op de HR carrièreladder te komen.

Onze HR cursussen worden gegeven in Virtual Classrooms. Deelnemers van over de hele wereld kunnen aan deze Virtual Classroom sessies deelnemen. Alle Virtual Classroom trainingen worden gegeven door dezelfde trainers als de live lessen. Bovendien is het cursusmateriaal precies hetzelfde als dat van de live lessen.

Onze trainers hebben HR en Management cursussen gegeven aan een breed scala van organisaties en particulieren. Wij kunnen trainingen geven die gericht zijn op alle elementen van Human Resources, waaronder Strategisch HR, HR Business Planning, Werving, Selectie, On boarding, Motivatietheorieën, Human Resources Ontwikkelingen, Opleiding en Ontwikkeling, Performance Management en nog veel meer.

Wij hebben opleidingen gegeven aan de volgende lijst van organisaties.

  • USAID
  • United Nations
  • Supreme Council of Qatar
  • ING
  • Shell
  • Netflix
  • SAP
  • En nog veel meer organisaties

Wij hebben HR-opleidingen gegeven in alle verschillende sectoren, organisaties van alle groottes en in heel Europa en het Midden-Oosten.

    HR cursussen in Nederland