Souters Nederlands Opleidingscentrum voor Bedrijfsvaardigheden

Souters is in 1988 opgericht als een gespecialiseerde aanbieder van opleidingen en wij geven cursussen in heel Nederland en Europa. Souters heeft voortdurend cursussen verzorgd die bij uitstek geschikt zijn voor Executive Assistants, PA’s, Directiesecretaresses en Office Managers.

Souters heeft professionals opgeleid van een groot aantal bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en vele andere landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Onze opleidingen zijn zo opgezet dat er een mix van vaardigheden ontwikkeld wordt die nodig zijn om op het hoogste niveau te slagen in een commercieel Engels sprekende omgeving. Daarom zijn al onze opleidingen in de Engelse taal. In Nederland zijn onze belangrijkste cursussen gericht op Executive Assistants, Human Resource Management, Zakelijk Engels, Financieringscursussen en Microsoft Office Training. Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het CPD (Continuing Professional Development) Standards Institute in Londen. Onze opleiders zijn zeer ervaren in hun beroep en als opleider.

Al onze cursussen worden gecertificeerd met een relevante geaccrediteerde kwalificatie. Dit is zeer bevorderlijk voor de ontwikkeling van de carrière van de gedelegeerde en het aantonen van zijn vaardigheden in een commerciële, Engelssprekende omgeving op hoog niveau. De certificering verhoogt het cv van de cursist, wat een enorm voordeel is voor zijn toekomstige beroepsmogelijkheden.

Souters Netherlands Courses Netherlands